mode Kvinder Fur Slim Faux Parka Fit Outw Long Vintercoat Hooded Jacket hættetrøje

Oliven Størrelse og Design Islandsk blend Mohair blå M Blomster Crewneck Rød W Sweater 1qxOz
 string(1) "1"
array(3) {
 [0]=>
 int(1)
 [1]=>
 int(1)
 [2]=>
 int(82)
}
Del
Kvinder Outw Long Jacket Hooded Vintercoat hættetrøje Fit Faux mode Fur Parka Slim
print
21. Dec 2005
, opdateret  
21. Dec 2005

Ministeren må fastsætte regler om budrunder

Strikk s Morgen Cardi Folk Gratis Lørdag Sweater Xs Cardigan wq6t8487
Slim Hooded mode Parka Vintercoat hættetrøje Fit Long Outw Jacket Faux Kvinder Fur Dansk Ejendomsmæglerforening siger fra over for Forbrugerrådets krav om et delvist forbud mod anvendelse af budrunder i ejendomshandler, og forhandlingerne er dermed strandet. DE ønsker i stedet et indgreb fra ministeren, således at købernes forbrugerbeskyttelse sikres - samtidig med at sælgerne fortsat kan vælge at sende deres boliger i udbud.

DE: Ministeren må fastsætte regler om budrunder

Dato 25.11.05"Forbrugerbeskyttelsen skal være i top i ejendomshandel, og derfor er der brug for klare regler for anvendelse af budrunder. Forbrugerrådet ønsker et forbud mod at sende boliger i udbud, før man ved, om der er flere købere. Det gør vi ikke, og derfor nytter det ikke at forhandle længere. Vi kan ikke blive enige, så ministeren må gribe ind", siger DE's cheføkonom Thomas Torp.

Han har i dag orienteret både Forbrugerrådet og økonomi- og erhvervsminister Bendt Bendtsen (K) om sammenbruddet i forhandlingerne, som også skyldes Forbrugerrådets krav om at blande andre emner ind i forhandlingerne - herunder tilstandsrapporterne. Foreningen forventer nu, at ministeren bruger sin ny hjem-mel i den kommende ændring af ejendomsomsætningsloven til at fastsætte regler, der sikrer den nødvendige åbenhed over for byderne i forbindelse med en budrunde. Samtidig lægger DE vægt på, at begge forbrugere - købere og sælgere - tilgodeses med fornuftige, afbalancerede regler.

"Vi har sendt ministeren to forslag til, hvordan forbrugerbeskyttelsen kan sikres i budrunderne. Forslagene vil samlet set give byderne en større tryghed i forbindelse med budrunder, uden at sælgers interesser ignoreres," siger Thomas Torp.

DE vil give byderen mulighed for at fortryde sit bud, hvis det viser sig, at der kun er én byder på ejendommen. Samtidig skal alle bydere oplyses om øvrige afgivne bud, efter at handlen er gennemført.

"Det ærgrer os, at vi ikke har kunnet løse opgaven og nå til enighed med Forbrugerrådet. Men vi kan ganske enkelt ikke støtte et forbud. Og vi forventer heller ikke, at der vil være politisk opbakning til en forbudspolitik på et marked, hvor man i øvrigt arbejder for liberalisering og øget konkurrence - dertil kommer, at staten og kommunerne jo selv anvender budrunder ved ejendomssalg," siger DE's cheføkonom.

For yderligere oplysninger:
- DE's cheføkonom Thomas Torp træffes på tlf. 25 21 85 80 eller 32 64 45 80

Tomorrowland Sweaters Sweaters 897385 Blue 897385 Tomorrowland S r1r5q
1412
L 789022723257 Ralph Størrelse Large Ny 110 080 Kvinder By Strikket Lauren Sort Cardigan 05x7q

 

 • © Dansk Ejendomsmæglerforening
 • Islands Brygge 43, 2300 København S
 • Tlf. 7025 0999
 • CVR: 1283 8115
Sølv 636206639180 Bar Kvinders Størrelse Iii Sweater Metallic Long Sleeve Medium Flecked qwvxqz6r
Hooded Jacket Parka Kvinder Fur Slim Faux hættetrøje mode Fit Long Outw Vintercoat
This site use cookies.
Læs mere
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart.
OK jeg er indforstået