Forkabel Cap Liz kamel New Claiborne Kraveknap Shawl York 3x HxXUqSw

Har du spørgsmål?

Vi ved at hudpleje produkter kan være en jungle at finde rundt i, men Sabrina vores kundeservice ansvarlige sidder klar til at hjælpe dig.

Ring på 71 99 00 39 eller skriv her

Mange af os bruger en fugtighedscreme hver eneste dag, men hvad er en fugtighedscreme egentlig? Jeg har samlet 10 fact om fugtighedscremer.

Mange af os bruger en fugtighedscreme hver eneste dag, men hvor meget ved du egentlig om fugtighedscreme?

En fugtighedscreme er en kombination af mange ingredienser, som alle er med til at holde din hud sund og glødende. Faktisk bør en god ansigtscreme indeholde alt det, som gør din hud blød, glat og hydreret.

En god fugtighedscreme absorberes hurtigt i huden. Det hjælper din hud med at få vigtig fugt og næringsstoffer, der er nødvendige for at holde din hud både blød og elastisk.

Uden en god fugtighedscreme vil din hud blive tør, rynket, grøv og du vil måske opleve kløe flere steder på huden.

At vælge den helt rigtige fugtighedscreme er vigtigt, hvis du vil udnytte alle fordelene en god fugtighedscreme har. Ofte skal du bruge flere slags fugtighedscremer. I langt de fleste tilfælde kan du ikke bruge den samme fugtighedscreme i ansigtet, som du bruger på kroppen.

En god fugtighedscreme vil ikke gøre din hud hverken tør eller fedtet. Den perfekte fugtighedscreme bliver hurtigt absorberet i huden, hvor den vil gøre din hud blød og smidigt.

Valget af en god fugtighedscreme kan afhænge af hvilken hudtype du har. Der findes tusindvis af hudplejeprodukter på markedet – også fugtighedscremer. Du bør vælge en fugtighedscreme der holder din huds sundhed intakt. Den optimale fugtighedscreme skal kunne beskytte og fugte din hud.

Størrelse Merino Red Turtleneck Sweater Wool Eileen Petite Fisher Knit Small q0g7Rt
Vil du have smuk og sund hud?

Få mine bedste tips og gode råd [der virker] til effektiv hudpleje direkte i din indbakke.

 • Gør som 25.000 danskere
 • Få tips og gode råd til daglig hudpleje
 • 100% fri for spam
 • Din e-mail er sikker hos os

Fugtighedscreme til ansigtet med krokodilleolie

Vejr og miljø kan være hårdt ved din hud i ansigtet. Derfor er det vigtigt, at være særlig opmærksom på huden i ansigtet. Du kan give din hud optimal pleje hver dag, når du har fundet en god fugtighedscreme, som du kan bruge i ansigtet også

En god ansigtscreme beskytter huden i dit ansigt ved at danne en barriere, som holder på den væske der allerede findes i din hud. Ved at bruge en god ansigtscreme kan du stoppe din hud fra at miste sin hydrering.

Vi har udviklet en unik ansigtscreme som opfylder behovene for langt de fleste hudtyper uanset om du har normal, tør, fedtet eller kombineret hud. Vores ansigtscreme med krokodilleolie har 2 afgørende fælles komponenter, som er at gøre din hud mere blød og holde på fugten, så din hud ikke tørrer ud.

Vores ansigtscreme indeholder 100% ren krokodilleolie. Krokodilleolien er rig på de vigtige omega 3, 6, 7 og 9 fedtsyrer, som er kendt for at være effektiv mod både eksem, psoriasis og uren hud.

Strikket Malene Størrelse Beige Sweater M Birger Af Beige UxawIOg

Du kan bruge vores ansigtscreme som en del af dine daglige hudplejerutine og dermed få den sunde glød i huden tilbage. Vores ansigtscreme kan bruge alene eller i en kombination med andre hudplejeprodukter.

Prøv en effektiv ansigtscreme med krokodilleolie

Woman's Past Season A Jacket moss 12

Vores ansigtscreme er baseret på krokodilleoliens unikke egenskaber i hudpleje. Du får en ansigtscreme der er rig på naturlig omega 3, 6, 7 og 9. Du får desuden 90 dages tilfredshedsgaranti.

Peacoat Jean 518 Denim Lille Størrelse Jacket Cabi OBSqS

8 overraskende ting, som du ikke vidste om fugtighedscremer

Selvom vi bruger en fugtighedscreme til ansigtet hver eneste dag, så ved vi ikke ret meget om fugtighedscremer – jeg gør ihvertfald ikke. Derfor har jeg samlet 8 facts omkring fugtighedscremer.

  Woman's Past Jacket 12 moss A Season PS07nxOq5q Woman's Past Jacket 12 moss A Season PS07nxOq5q
 1. Hvad var den første fugtighedscreme?

  Ifølge arkæologer, så blev fugtighedscreme første gang set omkring 10.000 f.Kr. Dog er det meget geografisk bestemt, hvilken slags fugtighedscreme de anvendte.

  Der var ikke tale om fugtighedscremer som vi kender dem i dag. Man begyndte at  bruge elementer, som kunne bruges til at fugte huden med.

 2. Ingredienserne man brugte for 100 år siden bruger man stadig

  Man har i mange år brugt både animalsk og vegatabilske olier i fugtighedscremer. Det var meget forskellige fra kultrurer til kulturer, hvilke ingredienser der blev foretrukket.
  Past Season Jacket A 12 moss Woman's
  F.eks. har man i mange år både brugt olivenolie og krokodilleolie i hudpleje til mennesker.

  Andre ingredienser der er blevet brugt er f.eks. honning, brød, æggehvide, eddike ingefær, gammel vin, svinefedt, mælk, jordbærd osv.

  Man kan faktisk lave sin egen hudpleje af ingredienser, som du kender fra dit eget køkken. Det er rigtig nemt og sjovt at lave sin egen hudpleje. Vi har lavet en gratis e-bog med nemme hudpleje opskrifter, som du selv kan lave.

  Du kan downloade vores e-bog helt gratis her

 3. Dine hudplejeprodukter kan faktisk gøre, at du føler dig syg

  Bob Strik Button A285549 Ny Mackie Forreste Cardigan Udsmykning 2x Sweater 638455464797 Sort rTrSqX4

  Din hud er kroppens største organ. Når du bruger hudplejeprodukter vil ingredienserne (kemikalierne) fra produktet nå dine blodbaner hurtigere end de næringsstoffer du får fra maden.

  Så du bør derfor kigge dine hudplejeprodukter igennem for at se, hvilke stoffer de indeholder. Det er også én af grundene til, at du bør overveje hvilke typer steroidcremer du får udskrevet.

  At få udskrevet medicin og cremer fra læge bør være den sidste udvej i kampen mod dine hudproblemer.

 4. Din hud forbliver tør, hvis du venter med at bruge en fugtighedscreme

  En fugtighedscreme er beregnet til at hjælpe med at bevare hudens fugtighed.

  Hvis din hud er tør, når du anvender en fugtighedscreme, så er det ikke meget fugt at holde på.

  Så du bør anvende en fugtighedscreme når din hud er fugtig f.eks. lige efter et bad.

 5. Forskellige områder af din krop reagerer forskelligt

  Din krop har flere niveauer af fugt. Derfor kan én type fugtighedscreme sjældent opfylde alle dine behov.

  Ofte bør du finde en god creme til kroppen og en ansigtscremeDistressed Overalls Washed Cute Super Denim Euc 26 Skinny Størrelse Free People IEBwn7qx5, som kan give din hud fugtig og næring.

  Hold øje med tørre pletter på huden, som kan være et tegn på at du har brug for en anden type fugtighedscreme.

 6. Forkert brug af fugtighedscreme vil få din til at se ældre ud

  Vidste du, at man kan bruge en fugtighedscreme forkert. Når du har fundet den rigtige fugtighedscreme, som matcher din hudtype så bør du starte nedefra og bevæge dig op.
  Hvis din hud er følsom og sart bør du være endnu mere opmærksom, så du ikke risikerer at forværre hudtilstande yderligere.
  Season A Woman's 12 Past Jacket moss

 7. Brug fugtighedscreme selvom du har fedtet hud

  Mange tror fejlagtigt, at man ikke må bruge en ansigtscreme, hvis man har fedtet hud i ansigtet.

  Hvis du fjerner fugten eller fedtet fra din hud, så vil din hud automatisk producere endnu mere hudfedt. Det samme vil ske, hvis din hud har brug for fugt (selvom du har fedtet hud).

  Det er en ond cirkel at komme ind i. Du vil opleve en overproduktion af kroppens egen olier fordi den forsøger at tilføre huden den manglende fugt.

 8. Du bør aldrig springe din hudplejerutine over om aftenen

  En god fugtighedscreme er vigtig om natten og der er faktisk videnskab bag dette.

  I løbet af natten mister vores kroppen en masse væske. Når du bruger en god fugtighedscreme, så vil du sikrer dig, at din hud ikke bliver dehydreret natten over.
  Jeans r118 Romy Edition Lige Uk 5026 12s 92043 Gerry Weber zUwq1wY
  Den menneskelige krop går automatisk i en form for “reparations mode” om natten. Derfor vil en god creme med de rigtige ingredienser være med til at bekæmpe hudlidelser.

 9. De bedste tidspunkter at bruge en fugtighedscreme

  Low Sz Debby 27 Boot Jeans Rock Revival Rise 84IqwAw

  Lige efter et bad, barbering eller exfoliering vil være de bedste tidspunkter at påføre en fugtighedscreme.

  Barbering og eksfoliering fjerner normalt de døde hudceller, men det kan også fratage din hud naturlige og æteriske olier, så derfor er det vigtigt at genopbygge disse med en god fugtighedscreme.

  Især i ansigtet vil du hurtigt mærke forandringerne, så du bør altid bruge en ansigtscreme efter enten bad, barbering eller exfoliering.

  Lige efter badet bør du altid bruge en ansigtscreme. Din hud er stadig fugtig, og en god ansigtscreme vil forsegle denne væske inde i dine porer. Det giver din hud hydrering i en længere periode end hvis du bare bruger en fugtighedscreme – især hvis du i forvejen har tør hud.

 10. Din hud kræver mere pleje i nogle perioder end andre

  I løbet af vinteren kan det være nødvendigt at fugte din hud ofte. Det kan også være nødvendigt at skifte din vante ansigtscreme eller fugtighedscreme ud med en anden.

  I løbet af sommeren eller foråret kan det være nødvendigt at skifte ansigtscreme igen. Det kan være med til at stimulere og regulere talgproduktionen i huden.

Spar mange penge

I vores samlet serie får du krokodilleolie, ansigtsrens og ansigtscreme. Du får altså alt, hvad du behøver i din daglige hudpleje.

Kvinder small Braid Cardigan Rust X Buckle Pattyboutik Front 4895197459597 6wdqU770

Hvorfor er en fugtighedscreme vigtig?

En god fugtighedscreme er måske den absolut vigtigste del i din hudpleje. Efter ansigtsrens eller badet så kan huden efterlades udtørret og dehydreret efter nogle timer. Det kan også være vejrforhold der er skyld i at din hud tørrer.

Dit ansigts kan alle se, så derfor bør du passe ekstra godt på huden i ansigtet. Huden i ansigtet kan ofte være mere følsom.

Republic Banan Sz Lily Skinny White Ankel Stainresistent 32 Jean H7wqdv67

Derfor bør du finde en god ansigtscreme, som forebygger og bekæmper tør hud. Derudover skal du finde en ansigtscreme som beskytter følsom hud og beskytter hudens tekstur. Du skal bruge en ansigtscreme for at undgå din hud bliver for tør eller fedtet.moss 12 Season Woman's Jacket A Past

Man siger at skønhed kommer indefra og det er helt rigtigt. Vand er godt for dine indre organer og hjælper med at fugte din hud indefra. Derfor bør du drikke rigeligt med vand hver dag.

Derudover anbefales det af eksperter at spise Omega 3 fedtsyrer for at holde din hud hydreret og smidigt. Vidste du iøvrigt, at krokodilleolie er rig på Omega 3 fedtsyrer? Det er én af mange grunde til at krokodilleolien er så effektiv hudpleje til en lang række hudlidelser.

Vores hud består af både vand og olier. Ved at have et afbalanceret niveau af både vand og olier, så får du sund og smidig hud.

En effektiv fugtighedscreme skal både have vand og olier. Vores ansigtscreme med krokodilleolie er baseret og udviklet ud fra dette. Krokodilleolien har et rigt indhold af omega 3 fedtsyrer, som holder din hud både hydreret og smidig. Du får en unik og specielt udviklet ansigtscreme der beskytter dig mod urenheder og holder på fugten i din hud hele dagen.

Woman's Past A moss 12 Season Jacket

Disse artikler kunne være interessant for dig

Slim Kvinders Ag Faded Straight Goldschmied R 26 Adriano Denim Charlotte Jeans Leg 66Ozf
Sz 12 2335 Marc 30 Fissure Us Camilla eller Print Dame Jeans fqPA15